Következő képzések

Kihelyezett tréningek

Csapatépítés

// KÉPZÉS CÉLJA
A csapatépítés során hasonló jellegű feladatok kerülnek megoldásra, mint a tréniegeken, de a csapatépítő tábor jellegénél fogva kevésbé kötött, mint egy hagyományos kurzus. Az elméleti blokk mellett jelentős hangsúlyt kapnak olyan játékos feladatok végrehajtása, melyek egyrészt elmélyítik az elméleti képzésen tanultakat, másrészt elősegítik a csapatépítést.
// KÉPZÉS TEMATIKÁJA
Hogyan elemezzünk “lazán”?
 • Az adatelemzés célja és lépései: ahogy tanítják és ahogy csináljuk! Gépi tanulás és emberi intelligencia szerepe az adatelemzésnél – ki vezet kit? Kreativitás és kritikus gondolkodás – barátok vagy ellenségek?
 • Egy esettanulmány kivesézése. Hogy jutunk el BI riporttól adatbányász modellig (ok-okozati összefüggések csapdái)
 • Csapatverseny: mérkőzés és fogadási adatok (open source adatbázis) közös elemzése, ahol versenyfeladat a futball mérkőzések eredményeinek előrejelzése
 • Modellek kiértékelése ismeretlen fordulókra – segítségkérés modellek javítására
 • Közös kiértékelés
// KIKNEK AJÁNLOM?
Adatelemzőknek, adatmérnököknek, BI szakértőknek és természetesen tanácsadóknak, de végül is mindenkinek, aki nemcsak magának készít diagramokat, hanem másoknak!
// MIKOR ÉS HOL?
Napjainkban nagyon népszerűek az online workshopok. Azonban jelenleg kis csoportos foglalkozások keretében tartom a képzéseket (maximálisan 6 fő). A személyes oktatás számomra egy küldetés – hiszek abban, hogy valódi tudásátadás csak személyes keretek közt történhet. A képzés során számos gyakorlati példát oldunk meg. A tapasztalatom az, hogy a közös feladat megoldások inspirálják a hallgatóságot.
Cégek kérhetnek kihelyezett tréninget minimum 3 fős létszámtól. Ebben az esetben az időpont és helyszín közös egyeztetés alapján kerül véglegesítésre.

  Regisztráció/érdeklődés

  Online tréningek:

  Kihelyezett tréningek: